Prepare enamel dishes for preparing the dough.
Подготовьте неэмалированную посуду для приготовления теста.
Prepare the dough. To do this, mix milk/water, egg, salt in a container until smooth. Add about 100 g of flour to the resulting liquid and mix again with a whisk. The mass should be without lumps. Place the bowl with the dough on the fire and, stirring, bring to a thick consistency. Remove the dough from the heat and place it in a bowl with flour. Carefully! The dough for Adyghe dumplings is very hot. Knead elastic dough. Then wrap it in cling film and send it to “rest” for 30 minutes.
Подготовьте тесто. Для этого смешайте молоко/воду, яйцо, соль в емкости до однородной массы. К полученной жидкости добавьте примерно 100 г муки и снова перемешайте венчиком. Масса должна быть без комочков. Поставьте посуду с тестом на огонь и, помешивая, доведите до густого состояния. Снимите тесто с огня и переложите в миску с мукой. Осторожно! Тесто для адыгейских вареников очень горячее. Замесите эластичное тесто. После чего заверните его в пищевую пленку и отправьте «отдыхать» на 30 мин.
Prepare the filling. Grind the Adyghe cheese to crumbs. Finely chop the greens. Mix cheese, herbs and egg in a deep plate.
Приготовьте начинку. Измельчите адыгейский сыр до крошки. Мелко порубите зелень. Смешайте в глубокой тарелке сыр, зелень и яйцо.
Prepare dumplings with Adyghe cheese. Roll out the dough into a thin layer and cut out circles. Spread out the filling.
Приготовьте вареники с адыгейским сыром. Раскатайте тесто в тонкий пласт и вырежьте кружочки. Разложите начинку.
Cook in salted water for 2-3 minutes.
Варите в подсоленной воде 2-3 мин.
Before serving, garnish dumplings with Adyghe cheese with chopped dill. Serve the dish with sour cream.
Перед подачей вареники с адыгейским сыром украсьте измельченным укропом. Подавайте блюдо со сметаной.