Wash all vegetables and cut into thin strips. Pre-defrost the shrimp in the refrigerator or fill them with cool water.
Все овощи промойте и нарежьте тонкой соломкой. Креветки предварительно разморозьте в холодильнике или залейте их прохладной водой.
Marinate the vegetables. Heat a frying pan and add sesame (or olive) oil. Add the onion and fry it for 1 minute. Add chopped carrots and zucchini to the onions, lightly fry them until half cooked. This process will take no more than 2-3 minutes. Place the vegetables in a colander and let the oil drain.
Замаринуйте овощи. Разогрейте сковороду и влейте кунжутное (или оливковое) масло. Выложите лук и жарьте его в течение 1 минуты. Добавьте к луку нарезанные морковь и кабачок, слегка обжарьте их до полуготовности. Этот процесс займет не больше 2-3 минут. Откиньте овощи на дуршлаг, дайте стечь маслу.
Prepare seafood. Clean the defrosted shrimp. In this form, place them in a preheated frying pan with the remaining sesame oil. Add garlic, ginger and thyme. Fry on both sides for 1-2 minutes. When the shrimp in teriyaki sauce are browned, add water to cover them a little and simmer until tender, covered over low heat, for about 3 minutes. Mix the fried vegetables with three tablespoons of Teriyaki sauce and leave to marinate for 30 minutes.
Приготовьте морепродукты. Размороженные креветки очистите. В таком виде сбросьте их на разогретую, с оставшимся кунжутным маслом, сковороду. Добавьте чеснок, имбирь и тимьян. Обжаривайте с обеих сторон по 1-2 минуты. Когда креветки в соусе терияки подрумянятся, залейте водой, чтобы она их немного покрывала, и тушите до готовности под крышкой на маленьком огне еще приблизительно 3 минуты. Обжаренные овощи перемешайте с тремя ложками соуса "Терияки" и оставьте мариноваться от 30 минут.
Mix pickled vegetables and shrimp. Add vegetables to the fried shrimp and heat them in a frying pan for a few minutes. Teriyaki sauce itself has a salty taste, so no additional salt is needed.
Смешайте маринованные овощи и креветки. К жареным креветкам добавьте овощи и прогрейте их на сковороде несколько минут. Соус терияки сам по себе имеет соленый вкус, поэтому дополнительно солить не нужно.
Serve the dish immediately after cooking, garnished with cilantro.
Подавайте блюдо сразу после приготовления, украсив кинзой.