Prepare ingredients for cabbage rolls in sour cream and tomato sauce. Wash, dry and peel onions, carrots and cabbage. Rinse the rice, then boil it in salted water until half cooked, 15 minutes. Finely chop the onion and greens. Grate the carrots on a coarse grater. Separate the head of savoy cabbage into leaves and blanch in boiling water for 2-3 minutes. Let the leaves cool. Carefully cut off the thickening at the base of each cabbage leaf. Tip: Choose a loose head of Savoy cabbage with soft, thin leaves.
Подготовьте продукты для голубцов в сметанно-томатном соусе. Лук, морковь и капусту помойте, обсушите, очистите. Промойте рис, затем отварите его в подсоленной воде до полуготовности 15 минут. Лук и зелень мелко измельчите. Морковь натрите на крупной терке. Кочан савойской капусты разберите на листья и бланшируйте в кипятке 2-3 минуты. Дайте листьям остыть. С каждого капустного листа срежьте аккуратно утолщения у основания. Совет: Выбирайте не плотный кочан савойской капусты с мягкими, тонкими листьями.
In a bowl, combine onion, rice, minced meat, spices, salt to taste and mix everything well.
В миске соедините лук, рис, фарш, специи, соль по вкусу и все хорошо перемешайте.
Straighten the cabbage leaf and place the minced meat filling on it. Roll the cabbage rolls into envelopes and place them tightly in a baking dish, seam side down.
Лист капусты распрямите и выложите на него начинку из фарша. Сверните голубцы конвертами и плотно уложите в форму для запекания швом вниз.
Prepare the sauce. Fry onions and carrots in a frying pan with vegetable oil for 3-5 minutes. Add tomato paste, stir. Keep on fire for 1-2 minutes. Add sour cream, bay leaf to the sauce, add water, salt and pepper. Bring the sauce to a boil, let simmer for 1-2 minutes.
Приготовьте соус. Обжарьте лук и морковь на сковороде с добавлением растительного масла 3-5 минут. Добавьте томатную пасту, перемешайте. Подержите на огне 1-2 минуты. Добавьте в соус сметану, лавровый лист, залейте водой, посолите, поперчите. Доведите соус до кипения, дайте потомиться 1-2 минуты.
Bring the sauce to a boil, let simmer for 1-2 minutes.
Доведите соус до кипения, дайте потомиться 1-2 минуты.
Pour the sauce over the cabbage rolls in the mold. Cover the pan with foil and bake the dish at 200 degrees for 30-40 minutes.
Залейте соусом голубцы в форме. Накройте форму фольгой и запекайте блюдо при 200 градусов 30-40 минут.
When serving, sprinkle cabbage rolls in tomato-sour cream sauce with herbs.
При подаче посыпьте голубцы в томатно-сметанном соусе зеленью.