Boil the rice in salted water until cooked for 20-30 minutes. Peel the onions and cabbage. Finely chop the onion and herbs. Chop the cabbage into large strips. Pour boiling water over the cabbage and leave for 3 minutes to soften. Pour the water into a separate cup - it will be useful for pouring. Prepare a heat-resistant form. Turn on the oven to 200 degrees.
Отварите рис в подсоленной воде до готовности 20-30 минут. Почистите репчатый лук и капусту. Мелко порубите лук и зелень. Капусту нашинкуйте крупными полосками. Залейте капусту доверху кипятком и оставьте на 3 минуты для размягчения. Воду слейте в отдельную чашку — она еще пригодится для заливки. Приготовьте жаропрочную форму. Включите духовку на 200 градусов.
Prepare the minced meat and form the cabbage rolls. Mix minced meat, rice, cabbage, onion, egg. Salt and pepper to taste. Form small cutlets and place them in a baking dish.
Приготовьте фарш и сформируйте голубцы. Смешайте фарш, рис, капусту, лук, яйцо. Посолите, поперчите по вкусу. Слепите небольшие по размеру котлетки и выложите их в форму для запекания.
Bake the cabbage rolls. In a separate container, mix tomato paste with cabbage water (200 ml of water per 60 g of tomato paste). Pour the cabbage rolls so that they are drowned in the sauce by about half. Place in an oven preheated to 200 degrees and bake for 30 minutes.
Запеките голубцы. В отдельной емкости смешайте томатную пасту с водой из-под капусты (на 60 г томатной пасты 200 мл воды). Залейте голубцы так, чтобы они утопали в соусе, примерно, наполовину. Поставьте в разогретую до 200 градусов духовку и запекайте 30 минут.
Serve lazy cabbage rolls with rice along with vegetable salad, garnished with greens on top.
Подавайте ленивые голубцы с рисом вместе с овощным салатом, украсив сверху зеленью.