Peel the onions and garlic and chop finely. Wash the carrots thoroughly, peel and grate on a coarse grater. Remove the top leaves from the cabbage and chop thinly with a sharp knife. Wash the greens, dry them, chop them. Cook rice for lazy cabbage rolls. In a small saucepan, bring 150ml water to the boil. Add a little salt. Add rice and bring to a boil again. Cook over low heat, covered, for 10-15 minutes. Tip: to make the stuffing for cabbage rolls juicier, you can add beaten egg white, a little crushed white bread, boiled potatoes and cream.
Репчатый лук и чеснок очистите и мелко порубите. Морковь тщательно вымойте, очистите и натрите на крупной терке. С капусты снимите верхние листья, тонко нашинкуйте острым ножом. Зелень вымойте, обсушите, измельчите. Сварите рис для ленивых голубцов. В маленькой кастрюле доведите до кипения 150 мл воды. Немного посолите. Всыпьте рис и снова доведите до кипения. Варите на слабом огне под крышкой 10-15 минут. Совет: чтобы фарш для голубцов стал сочнее, можно добавить в него взбитый яичный белок, немного измельченного белого хлеба, вареной картошки и сливок.
Prepare the vegetables. Fry onions, carrots, garlic in butter in a frying pan until golden brown, approximately 5-7 minutes. Pour in 100 ml of water. Add cabbage to the pan with onions, carrots, garlic and cabbage, stir. Add salt and pepper, bring to a boil and then simmer, covered, over low heat for 30 minutes.
Подготовьте овощи. Обжарьте на сливочном масле на сковороде репчатый лук, морковь, чеснок до золотистого цвета, ориентировочно около 5-7 минут. Влейте 100 мл воды. Капусту добавьте в сковороду с луком, морковью,чесноком и капустой, перемешайте. Посолите, поперчите, доведите до кипения и затем тушите под крышкой на слабом огне в течение 30 минут.
Form the cabbage rolls. Mix the minced meat with stewed vegetables. Make small oval cutlets from the resulting mixture. In a large frying pan, fry the cabbage rolls over high heat in vegetable oil and butter until golden brown on all sides, 10 minutes. Before frying the cabbage rolls, the frying pan should be well heated. Pour in 150 ml of water and simmer until tender under the lid over medium heat for 15 minutes.
Сформируйте голубцы. Смешайте фарш с тушеными овощами. Из получившейся смеси сделайте небольшие овальные котлетки. В большой сковороде на растительном и сливочном масле обжарьте голубцы на сильном огне до румяной корочки со всех сторон 10 минут. Сковородка перед жаркой голубцов должна быть хорошо раскалена. Влейте 150 мл воды и тушите до готовности под крышкой на среднем огне 15 минут.
Before serving, sprinkle cabbage rolls in a frying pan with onion and dill. Serve with cucumber and tomato salad.
Перед подачей посыпьте голубцы на сковороде зеленью лука и укропа. Подавайте к столу вместе с салатом из огурцов и помидоров.