Remove the milk from the refrigerator so that it warms up to room temperature, and set the butter to melt. Rinse the raisins and soak them in hot water. Tip: If you don't have rice flour, rinse the rice thoroughly, dry until slightly damp and grind in a coffee grinder. Then dry a little over low heat until the rice flour becomes crumbly.
Достаньте молоко из холодильника, чтобы оно прогрелось до комнатной температуры, поставьте растапливаться сливочное масло. Промойте изюм и замочите его в горячей воде. Совет: если нет рисовой муки, тщательно промойте рис, высушите до слегка влажного состояния и измельчите в кофемолке. После немного подсушите на медленном огне, пока рисовая мука не станет рассыпчатой.
Prepare the dough. Mix the eggs and sugar thoroughly until smooth using a blender at low speed. Pour in the milk and slightly cooled melted butter. Add salt and vanilla, mix again. Pour flour into the resulting mass in small portions, add baking powder. Lastly, add the raisins. When all ingredients are added, mix thoroughly.
Приготовьте тесто. Яйца и сахар тщательно перемешайте до однородности на малых оборотах блендера. Влейте молоко и немного остывшее растопленное сливочное масло. Добавьте соль и ванилин, снова перемешайте. Засыпьте в получившуюся массу муку небольшими порциями, добавьте разрыхлитель. В последнюю очередь добавьте изюм. Когда все ингредиенты будут добавлены, тщательно перемешайте.
Bake waffles. Preheat the waffle iron and grease with vegetable oil. Place the dough on the panel, use 1-2 tbsp for each waffle. Baking takes about 5 minutes on average, but you can bake it a little longer for crispiness.
Испеките вафли. Разогрейте вафельницу и смажьте растительным маслом. Выложите тесто на панели, для каждой вафли используйте 1-2 ст.л. Запекание в среднем занимает 5 минут, но можно подержать немного дольше для поджаристости.
Carefully place the waffles on a plate and garnish with fruits, berries or nuts.
Аккуратно разложите вафли на тарелке, украсьте фруктами, ягодами или орехами.