Wash the apples, peel and core them, place in a separate bowl. Remove the milk from the refrigerator so that it is not cold, melt the butter.
Помойте яблоки, очистите от кожуры и извлеките сердцевину, сложите в отдельную посуду. Достаньте молоко из холодильника, чтобы оно не было холодным, растопите сливочное масло.
Prepare the dough. Grate the apple on a fine grater. In a separate bowl, combine eggs and sugar, beat them thoroughly. Pour in the milk and melted butter, mix again, and then add the flour, vanillin and baking powder sifted through a sieve. Add salt and stir until smooth. Add grated apple and mix again.
Приготовьте тесто. Натрите яблоко на мелкой терке. В отдельной посуде смешайте яйца и сахар, тщательно взбейте их. Влейте молоко и растопленное сливочное масло, опять смешайте, а после добавьте просеянную через сито муку, ванилин и разрыхлитель. Всыпьте соль и перемешайте до однородной массы. Добавьте тертое яблоко и смешайте еще раз.
Bake waffles. Preheat the waffle iron, remembering to grease the panels with vegetable oil. Spoon out the dough. For one waffle you will need 1-2 tablespoons. It takes an average of 3 minutes per batch to cook the waffles. But make sure they don't burn.
Испеките вафли. Разогрейте вафельницу, не забыв смазать панели растительным маслом. Ложкой выложите тесто. На одну вафлю понадобится 1-2 столовых ложки. Чтобы приготовить вафли, требуется в среднем 3 минуты на партию. Но следите, чтобы они не пригорели.
Prepare several types of waffles to create an interesting assortment. Place the waffles on a plate, sprinkling powdered sugar on top. Add jam, preserves or whipped cream, and garnish with fresh berries or pieces of fruit.
Приготовьте несколько видов вафель, чтобы создать интересное ассорти. Выложите вафли на тарелку, посыпав сверху сахарной пудрой. Добавьте джем, варенье или взбитые сливки, украсьте свежими ягодами или кусочками фруктов.