Wash the zucchini and dry. Using a knife or vegetable peeler, remove the skin from the squash. Rinse raw chicken eggs and pat dry with a paper towel. Prepare your electric waffle iron.
Вымойте кабачки, просушите. Ножом или овощечисткой снимите кожуру с кабачка. Промойте сырые куриные яйца, промокните бумажным полотенцем. Подготовьте электровафельницу.
Prepare the dough. Grate the zucchini on a coarse grater. Transfer to a large bowl. Add egg and sour cream, salt. Add flour and stir.
Приготовьте тесто. Натрите кабачок на крупной терке. Переложите в большую миску. Добавьте яйцо и сметану, посолите. Всыпьте муку и перемешайте.
Bake waffles. Turn on and preheat the waffle iron. Grease the surface with vegetable oil. Place 1 tbsp in the center. dough, cover and bake for 7-10 minutes. Check the degree of browning of the crust during cooking. Place the finished waffles on a plate.
Испеките вафли. Включите и разогрейте вафельницу. Смажьте поверхность растительным маслом. По центру выложите 1 ст.л. теста, накройте крышкой и выпекайте 7-10 минут. Проверяйте в ходе приготовления степень зажаренности корочки. Готовые вафли выложите на тарелку.
Serve delicious zucchini waffles with a crispy crust with sour cream and garlic sauce and finely chopped dill.
Аппетитные вафли из кабачков с хрустящей корочкой подавайте к столу со сметанно-чесночным соусом и мелко порубленной зеленью укропа.