Peel the bananas. Measure out all dry ingredients.
Очистите бананы от кожуры. Отмерьте все сыпучие ингредиенты.
Prepare the dough. Melt the butter in any convenient way - in the microwave, in a water bath, in a bowl on the stove. Let the oil cool. Mash the banana in a separate container. Beat the eggs until fluffy, pour in the melted butter, add the bananas. Add flour, baking powder, ground cinnamon and salt, stir thoroughly.
Приготовьте тесто. Растопите сливочное масло любым удобным способом — в микроволновке, на водяной бане, в миске на плите. Дайте маслу остыть. Банан разомните в отдельной емкости. Яйца взбейте до пышной пены, влейте растопленное сливочное масло, добавьте бананы. Всыпьте муку, разрыхлитель, молотую корицу и соль, тщательно размешайте.
Bake waffles. Preheat the electric waffle iron. Brush the surface of the waffle iron with vegetable oil. Pour 1 tbsp. dough and close the lid. Bake until golden, 2-3 minutes.
Испеките вафли. Разогрейте электровафельницу. Смажьте кисточкой в растительном масле поверхность вафельницы. Налейте 1 ст.л. теста и закройте крышку. Выпекайте до золотистости 2-3 минуты.
Place fresh banana waffles on a plate and top with banana slices and liquid caramel.
Свежие банановые вафли выложите на тарелку, сверху украсьте кусочками банана и жидкой карамелью.