Rinse the eggs and pat dry with a paper towel. Peel the onion and garlic and chop.
Промойте яйца, промокните бумажным полотенцем. Очистите от кожуры лук и чеснок, измельчите.
Prepare the dough. Sift flour and baking powder into a deep bowl, add vanillin and a pinch of salt. Stir. Break the eggs into another bowl, add sugar, and stir with a mixer at low speed. Add sour cream and stir. Add flour to the egg-sour cream mixture and stir until smooth.
Приготовьте тесто. В глубокую миску просейте муку и разрыхлитель, добавьте ванилин и щепотку соли. Перемешайте. В другую миску разбейте яйца, всыпьте сахар, размешайте миксером на низкой скорости. Добавьте сметану и перемешайте. Всыпьте в яично-сметанную смесь муку, перемешайте до однородности.
Bake waffles. Turn on the waffle iron and heat it up. Grease with vegetable oil. Spoon in the batter, smooth it out, close the lid and bake until golden. Place the finished waffles on a plate to cool.
Испеките вафли. Включите вафельницу и разогрейте ее. Смажьте растительным маслом. Налейте ложкой тесто, разровняйте, закройте крышку и выпекайте до золотистости. Готовые вафли выложите остывать на блюдо.
Prepare the mince while the waffles are cooling. Place the minced meat in a bowl, add salt, pepper, one egg, onion and garlic. Mix everything.
Подготовьте фарш, пока вафли остывают. Выложите мясной фарш в миску, добавьте к нему соль, перец, одно яйцо, лук с чесноком. Все перемешайте.
Prepare the batter. Combine eggs, vegetable oil and beat lightly. Add flour in portions, stirring constantly. The mass should have the consistency of liquid sour cream. Adjust the thickness by adding flour or diluting with boiled water.
Приготовьте кляр. Смешайте яйца, растительное масло и слегка взбейте. Порционно всыпьте муку, постоянно перемешивая. Масса должна получиться по консистенции, как жидкая сметана. Регулируйте густоту, добавляя муку или разбавляя кипяченой водой.
Fry the waffles in batter. Cut the waffles into small squares. For each cutlet you will need two squares. Place 2 tbsp on one square. minced meat and distribute it evenly over the surface. Cover tightly with the second square. Dip in batter. Fry in a heated frying pan in vegetable oil on both sides for 5-7 minutes.
Пожарьте вафли в кляре. Разрежьте вафли на небольшие квадраты. Для каждой котлеты понадобится два квадрата. На один квадрат выложите 2 ст.л. фарша и равномерно распределите его по поверхности. Накройте плотно вторым квадратом. Обмакните в кляр. Обжарьте на разогретой сковороде в растительном масле с обеих сторон по 5-7 минут.
To serve, place green lettuce leaves on a plate, place the cutlets on them and place cherry tomatoes on the side.
Перед подачей положите на тарелку зеленые листья салата, выложите на них котлеты и сбоку положите помидоры черри.