Rinse the eggs and dry with a paper towel. Measure out all dry ingredients.
Промойте яйца и обсушите бумажным полотенцем. Отмерьте все сыпучие ингредиенты.
Prepare the dough. Melt the margarine over a fire, a water bath, or in the microwave. Let cool. Add sugar and vanilla sugar, eggs. Quench the soda with vinegar and add to the dough. Add flour. Mix everything thoroughly.
Приготовьте тесто. Растопите маргарин на огне, водяной бане или в микроволновке. Дайте остыть. Добавьте сахар и ванильный сахар, яйца. Соду погасите уксусом, добавьте в тесто. Всыпьте муку. Все тщательно перемешайте.
Bake waffles. Preheat the waffle iron, pour a portion of the batter into it, close the lid and bake until browned. Remove the hot wafer with a knife, place it on a flat surface and quickly roll it into a tube.
Испеките вафли. Разогрейте вафельницу, выложите в нее порцию теста, закройте крышку и выпекайте до подрумянивания. Горячую вафлю снимите ножом, положите на ровную поверхность и быстро скрутите в трубочку.
Crispy wafer rolls can be filled with boiled condensed milk and sprinkled with chopped peanuts.
Хрустящие вафельные трубочки можно начинить вареным сгущенным молоком и посыпать измельченным арахисом.