Open a can of condensed milk. Rinse the egg and dry with a paper towel.
Откройте банку со сгущенным молоком. Промойте яйцо и просушите бумажным полотенцем.
Prepare the dough. Break the egg into a deep bowl, add salt, beat. Pour in condensed milk. Melt the butter over low heat or in a water bath. Cool and add to main bowl. Stir. Add flour, soda, starch, vanilla sugar. Mix thoroughly again.
Приготовьте тесто. В глубокую миску разбейте яйцо, добавьте соль, взбейте. Влейте сгущенное молоко. Растопите сливочное масло на медленном огне или на водяной бане. Остудите, добавьте в основную миску. Перемешайте. Добавьте муку, соду, крахмал, ванильный сахар. Снова тщательно перемешайте.
Bake waffles. Turn on the electric waffle iron to heat it up. Grease the surface with vegetable oil. Place the batter into the waffle iron. Bake the waffles until golden. Each waffle iron has its own timing, so be careful not to burn the waffles. Place the finished waffles on a plate.
Испеките вафли. Включите электровафельницу, чтобы она нагрелась. Смажьте поверхность растительным маслом. Выложите в вафельницу тесто. Выпекайте вафли до золотистости. У каждой вафельницы свое время, поэтому следите, чтобы вафли не подгорели. Готовые вафли выложите на тарелку.
Decorate sweet and airy waffles with condensed milk with kiwi slices.
Сладкие и воздушные вафли на сгущенке украсьте ломтиками киви.