You will need an electric waffle iron. Remove the butter from the refrigerator in advance to allow it to soften. Wash the eggs and dry with a paper towel.
Понадобится электровафельница. Заранее достаньте сливочное масло из холодильника, чтобы оно стало мягким. Яйца вымойте и просушите бумажным полотенцем.
Prepare the dough. Mix soft butter with sugar and vanilla sugar in a deep bowl. Add raw eggs. Stir until smooth. Add flour and baking powder, knead the dough. Add milk little by little while stirring the dough. It should become like thick sour cream. Leave the dough to rest for 20 minutes.
Приготовьте тесто. Мягкое сливочное масло смешайте с сахаром и ванильным сахаром в глубокой миске. Добавьте сырые яйца. Перемешайте до однородной консистенции. Добавьте муку и разрыхлитель, вымесите тесто. Понемногу влейте молоко, размешивая тесто. Оно должно стать, как густая сметана. Оставьте тесто настояться 20 минут.
Bake waffles. Turn on the electric waffle iron. Grease its surface with butter. Pour a portion of batter into the waffle iron, close and bake. Be guided by the degree of readiness of the waffles. Repeat this procedure with the remaining dough. Place the finished waffles on a plate.
Испеките вафли. Включите электровафельницу. Смажьте ее поверхность сливочным маслом. Налейте порцию теста в вафельницу, закройте и запеките. Ориентируйтесь по степени готовности вафель. Проделайте эту процедуру с оставшимся тестом. Готовые вафли выложите на тарелку.
Pour chocolate syrup over tender milk wafers.
Нежные молочные вафли полейте шоколадным сиропом.