Добавляйте треки, книги, тексты, слова в избранное! Для этого пройдите простую регистрацию.
Английский может быть забавным и веселым – переходите на наш телеграмм канал!

Recipes / Sausage with potatoes Колбаса с картошкой

Колбаса с картошкой Sausage with potatoes

Recipe for sausage and potatoes. Despite the fact that this sausage is made from potatoes, it turns out juicy and very appetizing. The sausage filling includes lard, which melts and saturates the filling with fat. This sausage can be eaten hot or cold. Potato sausage is a great picnic snack. Choose lard for sausage that is fresh and soft, without hard films.


Картофельная колбаса — рецепт. Несмотря на то, что основа блюда — картофель, готовая колбаса выходит сочной и очень вкусной. В начинку добавляют сало, которое тает и пропитывает массу жиром. Такая колбаса подходит как в горячем, так и в холодном виде. Картофельная колбаса — отличная закуска для пикника. Выбирайте свежее и мягкое сало без жестких пленок.


Steps / Шаги:

  1. Conveniently arrange all the ingredients. Remove the skin from the sausage. Rinse the lard and dry with a paper towel. Wash and peel the potatoes. Rinse the intestines thoroughly. Peel the garlic.
    Удобно разложите все ингредиенты. С колбасы снимите шкурку. Сало промойте и просушите бумажным полотенцем. Картофель помойте и очистите от кожуры. Кишки тщательно промойте. Чеснок очистите от шелухи.
  2. Prepare the potatoes for the filling. Cut the potatoes into wedges. Pass it through a meat grinder, place the minced meat in a deep bowl, and add salt. Let stand for 2-3 minutes. Drain off the released juice. Cut the lard into small cubes. Add to potatoes. Pass the garlic through a press. Add garlic and spices to the mixture.
    Подготовьте картофель для начинки. Порежьте картофель на дольки. Пропустите его через мясорубку, выложите фарш в глубокую миску, посолите. Дайте постоять 2-3 минуты. Выделившийся сок слейте. Порежьте сало на маленькие кубики. Добавьте к картофелю. Пропустите через пресс чеснок. Добавьте чеснок и специи в смесь.
  3. Stuff the intestines with minced meat. Using a special attachment on a meat grinder, form the sausage. Tie it at both ends with thread. Puncture places where air accumulates with a needle. Do not stuff the sausage very tightly so that there is room for the potatoes to expand as they absorb the fat from the lard. Preheat the oven to 190 degrees. Grease a baking sheet with vegetable oil and place the sausage. Bake for 45-50 minutes.
    Начините кишки фаршем. С помощью специальной насадки на мясорубку сформируйте колбасу. Завяжите ее с обеих концов ниткой. Места скопления воздуха проколите иглой. Начиняйте колбасу не очень плотно, чтобы было куда расширяться картофелю, впитавшему жир от сала. Разогрейте духовку до 190 градусов. Смажьте противень растительным маслом, выложите колбасу. Запекайте 45-50 минут.
  4. Serve the potato sausage with lard hot with chopped fresh vegetables - cucumbers and tomatoes.
    Картофельную колбасу с салом подавайте горячей с нарезкой из свежих овощей — огурцов и помидоров.
Резепт с сайта foods3.ru
Recipe from foods3.su

eng3info@gmail.com Наш телеграм канал 🤖 Бот учит английскому