Boil the liver first. Peel the onion. Rinse the intestines thoroughly. Prepare a meat grinder and a special attachment for sausages. Turn on the oven to 160 degrees.
Предварительно отварите ливер. Очистите лук. Кишки тщательно промойте. Приготовьте мясорубку и специальную насадку для колбас. Включите духовку на 160 градусов.
Prepare the sausage base. Pass the boiled liver with onions through a meat grinder. Then add the eggs and mix until completely smooth. Add sour cream and salt, stir again.
Приготовьте колбасную основу. Отварной ливер пропустите с луком через мясорубку. Затем добавьте яйца и перемешайте до полной однородности. Добавьте сметану и соль, снова перемешайте.
Form the sausage and bake it in the oven. Using a meat grinder attachment, compact the minced meat into the cleaned intestines. Cook the sausages for 40 minutes over low heat, then cool slightly and place in an oven preheated to 160 degrees for 2 hours.
Сформируйте колбасу и запеките ее в духовке. С помощью насадки для мясорубки утрамбуйте фарш в очищенные кишки. Варите колбаски 40 минут на слабом огне, затем немного остудите и поставьте в разогретую до 160 градусов духовку на 2 часа.
Garnish the finished sausage with chopped basil. You can serve sausages as a separate dish or with boiled potatoes.
Готовую колбасу украсьте измельченным базиликом. Подавать колбаски можно как самостоятельное блюдо или с отварным картофелем.