Rinse the meat and dry on paper towels. Peel the garlic. Prepare the sausage forming attachment included in the meat grinder kit, a thick needle and a baking sheet. Turn on the oven to 200 degrees.
Промойте мясо и обсушите на бумажных полотенцах. Очистите чеснок. Приготовьте насадку для формирования колбасы, входящую в комплект мясорубки, толстую иглу и противень. Включите духовку на 200 градусов.
Prepare the sausage base. Cut the meat, lard and flank into pieces approximately 2x2 cm (small cubes). Mix all the chopped meat in a deep bowl, add salt, pepper and mustard. Chop the garlic and add it to the minced meat along with a glass of cold water. Mix thoroughly, cover and refrigerate for 6 hours.
Приготовьте колбасную основу. Мясо, сало и пашину нарежьте на кусочки примерно 2х2 см (мелкими кубиками). Перемешайте все нарезанное мясо в глубокой миске, добавьте соль, перец и горчицу. Измельчите чеснок, добавьте его в фарш вместе со стаканом холодной воды. Тщательно перемешайте, накройте крышкой и поставьте в холодильник на 6 часов.
Form the sausage. Pull the intestine onto the special attachment of the meat grinder and fill it with sausage mass. Pierce the finished sausage with a thick needle in several places, fold into circles, place on a baking sheet and leave in the refrigerator overnight (about 12 hours).
Сформируйте колбасу. Натяните кишку на специальную насадку мясорубки и наполните колбасной массой. Готовую колбасу проткните толстой иглой в нескольких местах, сложите в круги, выложите на противень и оставьте в холодильнике на ночь ( примерно на 12 часов).
Bake the sausage. Pour 2 glasses of water onto a baking sheet with sausage and bake in an oven preheated to 200 degrees for 30 minutes on each side.
Запеките колбасу. На противень с колбасой налейте 2 стакана воды и запекайте в разогретой до 200 градусов духовке по 30 минут с каждой стороны.
Cut the sausage into pieces and garnish with chopped basil.
Колбасу нарежьте на кусочки и украсьте измельченным базиликом.