Peel the onion and garlic, chop finely. Cut the lard into small cubes. Soak the pork intestines for 1 hour in water acidified with vinegar (5 tsp of vinegar per 500 ml of water). Then rinse them inside with running water by placing them on the faucet. Prepare thick threads, a needle, a heat-resistant baking sheet, and parchment paper. Turn on the oven at 190-200 degrees. Tip: You can use lemon juice instead of vinegar for soaking.
Почистите лук и чеснок, мелко измельчите. Нарежьте мелкими кубиками свиное сало. Свиные кишки замочите их 1 час в воде, подкисленной уксусом (на 500 мл воды — 5 ч. л. уксуса). Затем промойте их внутри проточной водой, надев на гусак крана. Приготовьте толстые нитки, иголку, жаропрочный противень, пергаментную бумагу. Включите духовку на 190-200 градусов. Совет: вместо уксуса для замачивания можно использовать лимонный сок.
Prepare the sausage base. Place the ground beef in a bowl, add finely chopped onion, garlic, ground black and white pepper, salt, nutmeg and lard. Mix everything thoroughly, pour in 100 ml of water, mix again, beat the minced meat on the bottom of the bowl.
Подготовьте основу для колбасы. Говяжий фарш поместите в миску, добавьте мелко нарезанные лук, чеснок, черный и белый молотые перцы, соль, мускатный орех и свиное сало. Все тщательно перемешайте, влейте 100 мл воды, еще раз перемешайте, отбейте фарш о дно миски.
Form the sausage. Fill the intestines (not too tightly) with minced meat using a special attachment for a meat grinder in the form of an elongated cone. Carefully tie the ends of the intestines on both sides. Prick the sausage in several places with a needle. Place in a saucepan, fill completely with cold water, and put on fire. After boiling, cook homemade beef sausage over low heat for 10 minutes.
Сформируйте колбасу. Наполните кишки (не слишком туго) фаршем с помощью специальной насадки к мясорубке в виде удлиненного конуса. Тщательно перевяжите концы кишок с двух сторон. Наколите колбасу в нескольких местах иголкой. Поместите в кастрюлю, полностью залейте холодной водой, поставьте на огонь. После закипания варите домашнюю говяжью колбасу на медленном огне минут 10.
Bake the sausage. Remove the boiled sausage from the pan, rinse with water, and place in any baking dish lined with parchment. Pour 20-30 ml of hot water into the bottom. Bake the beef sausage for about 1 hour in an oven preheated to 190-200 degrees. Cool the finished beef sausage, wrap it in parchment and place in the refrigerator for 2 hours.
Запеките колбасу. Достаньте вареную колбасу из кастрюли, сполосните водой, выложите в любую форму для запекания, застеленную пергаментом. Налейте на дно 20-30 мл горячей воды. Запекайте говяжью колбасу около 1 часа в духовке, предварительно разогретой до 190-200 градусов. Готовую говяжью колбасу остудите, заверните в пергамент и поместите в холодильник на 2 часа.
Serve the beef sausage chilled, cut into round pieces.
Подавайте говяжью колбасу к столу в охлажденном виде, нарезав на круглые кусочки.