Cut the pork and lard into medium cubes and grind through a meat grinder. Rinse the intestines. Chop the dill. Prepare a heat-resistant form, thick threads, a special attachment for sausages included in the meat grinder, or a cut off neck from a plastic bottle. Turn on the oven at 180-200 degrees. Tip: You can add more or less lard to your homemade pork sausage recipe if you wish. The dish can be prepared in a ratio of 1 to 1 (equal parts of meat and lard), in a ratio of 2 to 1 or 1 to 2.
Свинину и сало нарежьте на средние кубики, прокрутите через мясорубку. Промойте кишки. Порубите укроп. Приготовьте жаропрочную форму, толстые нитки, специальную насадку для колбас, входящую в комплект мясорубки, или обрезанное горлышко от пластиковой бутылки. Включите духовку на 180-200 градусов. Совет: в рецепт домашней свиной колбасы можно по желанию включать больше или меньше сала. Блюдо можно готовить в соотношении 1 к 1 (поровну мяса и сала), в пропорции 2 к 1 или 1 к 2.
Form the sausage. Salt and pepper minced pork to taste. Stuff the intestines with them using a special attachment for a meat grinder or the neck of a plastic bottle. Secure the end with thick thread.
Сформируйте колбасу. Свиной фарш посолите, поперчите по вкусу. Начините им кишки с помощью специальной насадки на мясорубку или горлышка от пластиковой бутылки. Скрепите конец толстой ниткой.
Bake the sausage. Place the sausage in a heat-resistant dish, add water to half the height of the dish. Pierce the sausage casing in several places to prevent the sausage from cracking during baking. Bake the dish in the oven at 180-200 degrees on medium level for 40 minutes. Then carefully turn the sausage over to the other side. If the water has evaporated, add more. Place back in the oven and bake for another 40 minutes. Place the finished sausage on a paper towel to absorb excess fat. Cool and put in the refrigerator for a day.
Запеките колбасу. В жаропрочную форму выложите колбасу, долейте воды до половины высоты блюда. Оболочку колбасы проткните в нескольких местах, чтобы колбаса при запекании не треснула. Запекайте блюдо в духовке при 180-200 градусах на среднем уровне 40 минут. Затем аккуратно переверните колбасу на другую сторону. Если вода выпарилась, долейте еще. Поставьте обратно в духовку и запекайте еще 40 минут. Готовую колбасу выложите на бумажное полотенце, чтобы лишний жир впитался. Остудите и уберите в холодильник на сутки.
Serve homemade pork sausage chilled, cut into portions and sprinkle with dill.
Подавайте домашнюю колбасу из свинины в охлажденном виде, нарезав на порционные кусочки и присыпав зеленью укропа.