To prepare the sweet waffles recipe, use soft butter. Remove it from the refrigerator in advance to soften it. Separate the whites from the yolks.
Для приготовления по рецепту сладких вафель используйте мягкое масло. Заранее достаньте его из холодильника, чтобы оно размягчилось. Отделите белки от желтков.
Start preparing the dough. Add sugar to softened butter and rub until ingredients are completely combined. Beat the mixture with a mixer on low power for 1 minute.
Приступите к приготовлению теста. В размягченное масло всыпьте сахар и разотрите, пока ингредиенты полностью не смешаются. Миксером на маленькой мощности взбейте массу 1 минуту.
Prepare the eggs and mix the dough for sweet waffles. Add the yolks to the butter and mix thoroughly with a mixer. Gradually add flour and mix all ingredients. Beat the egg whites with a mixer at maximum power until fluffy and fluffy and add to the dough. Mix everything thoroughly but gently until smooth.
Подготовьте яйца и замешайте тесто для сладких вафель. Желтки добавьте к маслу и тщательно размешайте миксером. Постепенно всыпьте муку и перемешайте все ингредиенты. Белки взбейте миксером на максимальной мощности до пышной воздушной пены и добавьте к тесту. Все тщательно, но аккуратно перемешайте до однородности.
Pour the dough into the electric waffle iron. Preheat your waffle iron before baking. Pour 2 tablespoons of batter into the waffle iron, smooth it into shape and close the waffle iron.
Залейте тесто в электровафельницу. Разогрейте вафельницу перед выпеканием. Влейте 2 столовые ложки теста в вафельницу, разровняйте по форме и закройте вафельницу.
Prepare the waffles. Bake for approximately 3-5 minutes. Remove waffles using silicone spatulas or tongs. Immediately roll into a tube. Fill them with boiled condensed milk using a pastry bag.
Приготовьте вафли. Выпекайте примерно 3-5 минут. Вынимайте вафли с помощью силиконовых лопаток или щипцов. Сразу сворачивайте в трубочку. Начините их вареной сгущенкой с помощью кондитерского мешка.
Serve homemade waffles immediately after cooking. Decorate them with chocolate shavings or sprinkle powdered sugar on top.
Готовые домашние вафли подавайте сразу после приготовления. Украсьте их шоколадной стружкой или посыпьте сверху сахарной пудрой.