Remove mineral water from the refrigerator in advance. It should not be cold when preparing the dumplings. Peel the onion for frying and chop it into small cubes.
Заранее вытащите из холодильника минеральную воду. Она не должна быть холодной на момент приготовления вареников. Очистите лук для поджарки и порубите его на мелкие кубики.
Prepare the dough. Mix mineral water, vegetable oil, salt and sugar well in a deep bowl. Add the egg to the resulting liquid and mix everything until smooth. Gradually add flour and start kneading the dough. Knead the dough on the table with a little flour. The result should be an elastic and soft dough for dumplings in mineral water. Place in the refrigerator for 10-15 minutes.
Приготовьте тесто. Минеральную воду, растительное масло, соль и сахар хорошо размешайте в глубокой миске. Добавьте к получившейся жидкости яйцо и смешайте все до однородности. Постепенно вводите муку и начинайте замешивать тесто. Вымесите тесто на столе с небольшим добавлением муки. На выходе должно получиться эластичное и мягкое тесто для вареников на минералке. Уберите в холодильник на 10-15 мин.
Prepare the filling. Fry sauerkraut in vegetable oil for 2-3 minutes. Add salt to taste.
Подготовьте начинку. Обжаривайте 2-3 минуту квашеную капусту на растительном масле. Посолите по вкусу.
Make dumplings. Roll out the dough and make small cakes. Place the sauerkraut filling on them.
Слепите вареники. Раскатайте тесто и сделайте небольшие лепешки. Разложите на них начинку из квашеной капусты.
Cook the dumplings in mineral water in salted water for 2-3 minutes.
Сварите вареники на минералке в подсоленной воде 2-3 мин.
Make a fry. Fry finely chopped onion in sunflower oil until golden brown.
Сделайте зажарку. На подсолнечном масле до золотисто-коричневого цвета обжарьте мелко порезанный лук.