Conveniently arrange all the ingredients. Wash the meat and pat dry with a paper towel. Peel the onions and garlic.
Удобно разложите все ингредиенты. Помойте мясо и промокните его бумажным полотенцем. Очистите лук и чеснок от шелухи.
Prepare the minced meat for the sausage. Mince the pork, onion and garlic twice. Add salt, pepper, break the egg, mix. Place the minced meat in the refrigerator for 1 hour. Dissolve gelatin in 40 ml of warm water. Combine with minced meat.
Приготовьте фарш для колбасы. Свинину, лук и чеснок пропустите через мясорубку два раза. Всыпьте соль, перец, разбейте яйцо, перемешайте. Поставьте фарш в холодильник на 1 час. Разведите желатин в 40 мл теплой воды. Соедините с фаршем.
Form the sausage. Place two layers of cling film on the table. Place the minced meat on it, shape it by wrapping it tightly in cling film. Tie the ends of the film well. Strengthen the sausage with strands of the same film so that the film does not come apart during cooking.
Сформируйте колбасу. На стол постелите пищевую пленку в два слоя. Выложите на нее фарш, придайте ему форму, плотно обернув пищевой пленкой. Концы пленки хорошо завяжите. Укрепите колбасу жгутиками из той же пленки, чтобы в ходе приготовления пленка не разошлась.
Prepare the sausage. Pour water into a wide saucepan, add vinegar and add salt. Place the pan on the fire and wait until the water boils. Immerse the sausage in boiling water. The water should cover it completely. Cover the pan with a lid and cook for 60 minutes. Place the finished sausage on a plate and let cool.
Приготовьте колбасу. Налейте в широкую кастрюлю воду, влейте уксус и всыпьте соль. Поставьте кастрюлю на огонь и дождитесь, пока вода закипит. Погрузите колбасу в кипяток. Вода должна покрыть ее полностью. Накройте кастрюлю крышкой, варите 60 минут. Готовую колбасу выложите на блюдо и дайте остыть.
Cut the sausage into rings, place on crispy toast, and season with your favorite sauce.
Нарежьте колбасу кольцами, положите на хрустящие тосты, приправьте любимым соусом.