Rinse the meat and cut into small pieces, pass through a meat grinder. Peel the garlic. Prepare the sausage attachment included in the meat grinder kit and a thick thread.
Промойте мясо и нарежьте на небольшие куски, пропустите через мясорубку. Очистите чеснок. Приготовьте насадку для колбас, входящую в комплект мясорубки, и толстую нить.
Form the sausage. Chop the garlic and add it to the minced meat. Add cornstarch, salt and pepper. Pour in ice water and stir until smooth. Place the intestine on a special attachment for a meat grinder, tie the other end and fill the intestine with minced meat. Twist the sausage in several places and tie the other end of the intestine. Place in a bowl, cover and refrigerate for 12 hours.
Сформируйте колбасу. Измельчите чеснок, добавьте его в фарш. Всыпьте кукурузный крахмал, соль и перец. Влейте ледяную воду, перемешайте до однородной массы. На специальную насадку для мясорубки наденьте кишку, другой конец завяжите и заполните кишку фаршем. Перекрутите колбасу в нескольких местах и завяжите второй конец кишки. Положите в миску, закройте и уберите в холодильник на 12 часов.
Cook the sausage. Pour water into the pan and add salt. Bring to a boil, reduce heat to low. Make holes in the sausage all over the surface. Place it in water and cook for 5 minutes.
Сварите колбасу. Налейте в кастрюлю воду и посолите. Доведите до кипения, убавьте огонь до минимального. В колбасе сделайте проколы по всей поверхности. Выложите ее в воду и варите в течение 5 минут.
Fry the sausage. Heat a frying pan with vegetable oil, place the sausage in it and fry covered for 10 minutes on each side.
Обжарьте колбасу. Разогрейте сковороду с растительным маслом, выложите туда колбасу и обжаривайте под крышкой в течение 10 минут каждой стороны.
Garnish the finished sausages with finely chopped fresh basil - it will give the dish an additional pleasant spicy taste.
Готовые колбаски украсьте мелко нарезанным свежим базиликом — он придаст блюду дополнительный приятный пряный вкус.