Rinse the shank in water, scrape off the skin with a knife and rinse again, scalding the meat with boiling water. Peel the onion and garlic. Prepare a plastic bottle and food foil.
Промойте рульку в воде, соскоблите ножом кожу и еще раз промойте, ошпарив мясо кипятком. Очистите лук и чеснок. Приготовьте пластиковую бутылку и пищевую фольгу.
Cook the knuckle. To do this, place the cleaned shank in a saucepan, add salt and bay leaves. Cut the onion into quarters and add to the pan. Pour in warm water so that it completely covers the meat, and cook the shank for 2-3 hours, removing any foam that has formed. Then cool and carefully separate the meat from the bones and finely chop the meat.
Сварите рульку. Для этого выложите очищенную рульку в кастрюлю, добавьте соль и лавровые листья. Лук разрежьте на четыре части и добавьте в кастрюлю. Влейте теплую воду так, чтобы она полностью закрывала мясо, и варите рульку в течение 2-3 часов, удаляя образовавшуюся пену. Затем остудите и аккуратно отделите мясо от костей и мелко нарежьте мясо.
Prepare the spices. Pass the garlic cloves through a press into a separate container and add ground black pepper. Pour in several ladles of strained broth and stir, leave for 15 minutes so that the broth is saturated with garlic aroma.
Подготовьте специи. В отдельную емкость пропустите через пресс зубчики чеснока, всыпьте молотый черный перец. Влейте несколько половников процеженного бульона и перемешайте, оставьте на 15 минут, чтобы бульон пропитался чесночным ароматом.
Form the sausage. Place the chopped meat in a deep container. Strain the garlic broth from the garlic pieces and pour into the sliced meat, stirring thoroughly. Cut off the neck of a plastic bottle and fill it with the prepared mixture. Place the bottle in the refrigerator overnight to thicken the mixture. Then remove and carefully cut the bottle with scissors. Wrap the finished sausage in foil.
Сформируйте колбасу. Выложите нарезанное мясо в глубокую емкость. Процедите чесночный бульон от кусочков чеснока и влейте в нарезку мяса, тщательно перемешайте. Срежьте у пластиковой бутылки горлышко и наполните ее подготовленной массой. Поместите бутылку в холодильник на ночь, чтобы заготовка загустела. Затем извлеките и аккуратно разрежьте бутылку ножницами. Готовую колбасу заверните в фольгу.
Cut the finished sausage into portions and serve with toast or toasted bread.
Готовую колбасу нарежьте порционными кусочками и подавайте с тостами или подсушенными хлебцами.