Rinse short grain or sushi rice under running water several times until the liquid runs clear. Slice the peeled cucumber in advance. Cut the crab sticks into strips. Conveniently arrange all the products. Prepare a mat and cling film.
Несколько раз промойте круглозерный рис или рис для суши в проточной воде, пока жидкость не станет прозрачной. Заранее нарежьте очищенный огурец. Крабовые палочки порежьте соломкой. Удобно разложите все продукты. Приготовьте циновку и пищевую пленку.
Boil sushi rice. Take a pan, put rice in it and fill it with water. Bring to a boil over high heat and reduce the flame to low. Cook the rice for 15 minutes without opening the lid or stirring the cereal. Turn off the stove and let the rice sit for 15 minutes.
Отварите рис для суши. Возьмите кастрюлю, положите в нее рис и залейте водой. Доведите до кипения на сильном огне и убавьте пламя до минимума. Варите рис 15 минут, не открывая крышку и не перемешивая крупу. Выключите плиту и дайте рису настояться 15 минут.
Make a gas station. Heat 50 ml of rice vinegar on the stove. Add salt and sugar, stir everything thoroughly. Add the dressing to the cooked rice and stir.
Сделайте заправку. Нагрейте на плите 50 мл рисового уксуса. Добавьте соль и сахар, все тщательно размешайте. Заправку добавьте к готовому рису и перемешайте.
Form rolls. Take a mat and wrap it in cling film. Place a sheet of nori and top with rice on 2/3 of the sheet. Place the filling in the center - crab sticks, cucumbers and capelin caviar. Roll up the roll.
Сформируйте роллы. Возьмите циновку и оберните пищевой пленкой. Положите лист нори, сверху выложите рис на 2/3 листа. В центре разместите начинку — крабовые палочки, огурцы и икру мойвы. Сверните ролл.
Prepare the batter. Add salt and water to the flour. Knead the batter. It should have a consistency similar to sour cream. Place breadcrumbs in a separate bowl. Dip the finished roll in batter and roll in breadcrumbs. Fry in hot oil. Fry the rolls in oil for no more than 1 minute. Place the fried sushi on a paper towel and cut into 6-8 pieces.
Приготовьте кляр. Добавьте в муку соль и воду. Замесите жидкое тесто. Оно должно по консистенции напоминать сметану. В отдельную миску насыпьте панировочные сухари. Готовый ролл обмакните в кляр и обваляйте в панировочных сухарях. Обжарьте в раскаленном масле. Жарьте роллы в масле не более 1 мин. Обжаренные суши выложите на бумажное полотенце и разрежьте на 6-8 частей.
Place the fried sushi on a flat board and place small bowls with pickled ginger, wasabi and soy sauce nearby.
Выложите обжаренные суши на плоскую доску и рядом поставьте небольшие пиалы с маринованным имбирем, васаби и соевым соусом.