Peel the onion and chop into small cubes.
Лук очистите и нарубите небольшими кубиками.
Prepare a snack. Heat the frying pan. Pour oil into it and add onions. Fry it until golden brown. Then add the garlic and simmer for another 2 minutes. Add spinach to the onion and garlic, add salt and pepper, and stir. Simmer for about 15 minutes. Place cheese cubes on top of the spinach. Cover with a lid and wait for the cheese to melt.
Приготовьте закуску. Разогрейте сковороду. Налейте в нее масло и добавьте лук. Обжаривайте его до образования золотистой корочки. Затем добавьте чеснок и томите еще 2 минуты. Положите к луку и чесноку шпинат, посолите и поперчите, перемешайте. Тушите около 15 минут. Поверх шпината разложите кубики сыра. Накройте крышкой и дождитесь, когда сыр расплавится.
Spinach with cheese is an exceptionally hot appetizer. Therefore, serve it to the table immediately after cooking.
Шпинат с сыром – это исключительно горячая закуска. Поэтому подавайте ее к столу сразу же после приготовления.