Thaw a package of pitted plums at room temperature. Carefully drain off excess liquid. Remove the eggs and kefir from the refrigerator so that they are at room temperature when cooking. Place 1 tbsp on a saucer. brown sugar. Grind the walnuts with a knife or in a mortar. Measure out the required amount of flour and sift the wheat flour. Tip: instead of wheat flour, you can use rice flour, which does not need to be sifted.
Разморозьте пачку сливы без косточек при комнатной температуре. Тщательно слейте лишнюю жидкость. Достаньте яйца и кефир из холодильника, чтобы при готовке они были уже комнатной температуры. Выложите на блюдце 1 ст.л. коричневого сахара. Измельчите грецкие орехи ножом или в ступке. Отмерьте необходимое количество муки и просейте пшеничную муку. Совет: вместо пшеничной можно использовать рисовую муку, которую просеивать не нужно.
Prepare the dough. Beat the eggs with the rest of the sugar with a mixer until a stable foam appears. Add half the total amount of flour, baking powder and stir. Continuing to stir, add kefir, 1 tsp. cinnamon and vanilla sugar. Gradually add the remaining flour to the dough, bringing the dough to the consistency of thick sour cream.
Приготовьте тесто. Взбейте яйца с остальной частью сахара миксером до появления устойчивой пены. Добавьте половину всего объема муки, разрыхлитель для теста и размешайте. Продолжая мешать, добавьте кефир, 1 ч.л. корицы и ванильный сахар. Постепенно засыпайте в тесто оставшуюся муку, доводя тесто до консистенции густой сметаны.
Bake a pie. Grease the pie pan with vegetable oil using a silicone brush and pour half of the dough into it. Gently dip each plum in the sugar on a saucer and place evenly in the dough in a circle. Sprinkle 1 tsp on plums. cinnamon. Preheat the oven to 220 degrees. Pour the second part of the dough into the mold and place the mold in the oven. Bake for 20 minutes until golden brown.
Испеките пирог. Смажьте форму для пирога растительным маслом при помощи силиконовой кисточки и вылейте в нее половину теста. Аккуратно обмакните каждую сливу в сахар на блюдце и выложите в тесто равномерно по кругу. Посыпьте сливы 1 ч.л. корицы. Разогрейте духовку до 220 градусов. Вылейте в форму вторую часть теста и поставьте форму в духовку. Выпекайте в течение 20 минут до появления золотисто-коричневой корочки.
The aroma of plum pie is well enhanced by maple syrup and walnuts. Cut the pie into pieces and top each portion with a little syrup. Sprinkle the pieces with chopped walnuts.
Аромат пирога со сливами хорошо подчеркнут кленовый сироп и грецкие орехи. Нарежьте пирог на кусочки и каждую порцию полейте небольшим количеством сиропа. Посыпьте кусочки измельченными грецкими орехами.