Remove the quick-frozen HAWAII mix from the freezer and, without opening the bag, hold it under cool running water for several minutes. Open a can of tuna, drain the liquid and use a fork to separate the fillet into pieces no smaller than 1.5 cm in size. Boil the quail eggs, peel them and cut them lengthwise. Wash the lettuce and cherry tomatoes, cut the tomatoes in half. Tip: for a warm rice salad with a Hawaiian mixture, not only tuna, but also canned pink salmon or mussels in brine are suitable.
Достаньте быстрозамороженную смесь ГАВАЙСКАЯ из морозилки и, не открывая пакет, подержите несколько минут под прохладной проточной водой. Откройте банку тунца, слейте жидкость и разделите филе вилкой на кусочки размером не меньше 1,5 см. Сварите перепелиные яйца, очистите их от скорлупы и разрежьте вдоль. Помойте листья салата и помидоры черри, разрежьте помидоры пополам. Совет: для теплого салата из риса с гавайской смесью подойдет не только тунец, но и консервированная горбуша или мидии в рассоле.
Heat the olive oil in a deep frying pan, add the Hawaiian mixture, add a tablespoon of water at room temperature. Stir, cover with a lid, reduce heat and simmer for about 5-6 minutes.
Разогрейте в глубокой сковороде оливковое масло, выложите в нее гавайскую смесь, добавьте столовую ложку воды комнатной температуры. Размешайте, накройте крышкой, убавьте огонь и тушите около 5-6 минут.
Open the lid and stir the mixture. Add a little more water if necessary. Season the Hawaiian mixture lightly with salt and crushed red pepper. Stir and leave to simmer again, covered, for 5 minutes.
Откройте крышку и помешайте смесь. При необходимости добавьте еще немного воды. Посолите и слегка поперчите гавайскую смесь молотым красным перцем. Помешайте и снова оставьте тушиться под крышкой на 5 минут.
Open the pan, stir the mixture again and add the tuna pieces into it. Using a spatula, carefully spread the tuna evenly throughout the mixture, being careful not to break it up into smaller pieces. Remove Hawaiian mixture from heat and serve.
Откройте сковороду, снова размешайте смесь и выложите в нее кусочки тунца. Аккуратно лопаткой распределите тунец равномерно по смеси, следя за тем, чтобы он не распался на более мелкие части. Снимите гавайскую смесь с огня и подавайте.
To maintain a big Mediterranean style when serving the Hawaiian mixture, arrange lettuce leaves on a flat platter and mound the finished mixture on top. Decorate the slide with quail eggs and cherry tomatoes.
Чтобы выдержать при подаче гавайской смеси большой средиземноморский стиль, разложите на плоском блюде салатные листья и выложите на них готовую смесь горкой. Украсьте горку перепелиными яйцами и помидорами черри.