Wash the eggs, hard boil them, peel them, then cut them as desired. Wash the cucumbers and cut them as desired. Wash the parsley and dill, dry, then finely chop with a knife. Drain the liquid from the jar of cod liver, remove and coarsely chop the liver.
Яйца вымойте, сварите вкурутую, очистите от скорлупы, затем произвольно нарежьте. Огурцы вымойте и нарежьте произвольно. Петрушку и укроп вымойте, обсушите, затем мелко порубите ножом. Из банки с печенью трески слейте жидкость, достаньте и крупно нарежьте печень.
Prepare the dressing. To do this, mix finely chopped herbs and yogurt, add ground black pepper to taste.
Приготовьте заправку. Для этого смешайте мелко нарезанную зелень и йогурт, добавьте черный молотый перец по вкусу.
Assemble the dish. To do this, combine an egg and cucumber with cod liver in a salad bowl, add salt to taste, pour over the dressing and stir.
Соберите блюдо. Для этого соедините в салатнике яйцо и огурец с печенью трески, посолите по вкусу, полейте заправкой и перемешайте.
To make the salad with cod liver and cucumber look impressive when serving, at the stage of assembling it, lay all the ingredients in layers and pour yogurt dressing on top.
Чтобы при подаче салат с печенью трески и огурцом выглядел эффектно, на этапе его сборки уложите все ингредиенты слоями, а йогуртовой заправкой залейте сверху.