Remove the tuna fillets from the can, drain the oil and mash the fish with a fork. Wash the cucumber and apple, peel and cut into strips or cubes. Wash the lettuce leaves, tear them with your hands or cut them.
Достаньте филе тунца из банки, слейте масло и разомните рыбу вилкой. Огурец и яблоко вымойте, очистите от кожуры и нарежьте соломкой или кубиками. Листья салата вымойте, порвите руками или нарежьте.
Combine products. Combine tuna fillet, beans, cucumber, apple and lettuce, add salt to taste and stir.
Соедините продукты. Смешайте филе тунца, фасоль, огурец, яблоко и листья салата, посолите по вкусу и перемешайте.
Dress the salad. Before serving, season the dish with natural yoghurt and stir.
Заправьте салат. Перед подачей заправьте блюдо натуральным йогуртом и перемешайте.
Add quartered eggs to your bean and tuna salad and top with sesame seeds for a restaurant-style presentation.
Добавьте в салат с фасолью и тунцом яйца, нарезанные на четверти, а сверху посыпьте кунжутом, чтобы подача блюда выглядела, как в ресторане.