Hard-boil chicken eggs, peel and chop. Tip: put the eggs not in cold, but in boiling water, so that you can easily peel them later. Wash the cucumbers and cut into small cubes. Grate the cheese on a fine grater. Drain the brine from the seafood cocktail. For the dressing, peel and chop the garlic.
Сварите вкрутую куриные яйца, очистите от скорлупы и нарежьте. Совет: опускайте яйца не в холодную, а в кипящую воду, чтобы потом легко очистить их от скорлупы. Огурцы вымойте и нарежьте небольшими кубиками. Сыр натрите на мелкой терке. Из коктейля с морепродуктами слейте рассол. Для заправки очистите и измельчите чеснок.
Combine all products. Add grated cheese, chopped cucumbers and eggs to the seafood cocktail, add salt and pepper to taste, and stir.
Соедините все продукты. К коктейлю из морепродуктов добавьте тертый сыр, нарезанные огурцы и яйца, посолите и поперчите по вкусу, перемешайте.
Prepare the salad dressing sauce. To do this, mix chopped garlic, olive oil and lemon juice. Before serving, season the salad with seafood cocktail with the resulting sauce and mix again.
Приготовьте соус для заправки салата. Для этого смешайте измельченный чеснок, оливковое масло и лимонный сок. Перед подачей заправьте салат с морским коктейлем из морепродуктов получившимся соусом, еще раз перемешайте.
Garnish the finished seafood cocktail salad with fresh herbs and quartered tomatoes.
Украсьте готовый салат из коктейля морепродуктов свежей зеленью и нарезанными на четвертинки помидорами.