Rinse the cabbage and eggs in water. Prepare a heat-resistant form. Turn the oven on 180 degrees.
Промойте капусту и яйца в воде. Приготовьте жаропрочную форму. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare the cabbage. Pour water into a saucepan and place over medium heat. After boiling, add citric acid and blanch the cabbage for about 3 minutes. Then place the cabbage in a colander to drain off any excess liquid. In a bowl, beat the eggs until smooth, add pepper and salt.
Приготовьте капусту. Залейте воду в кастрюлю и поставьте на средний огонь. После закипания добавьте лимонную кислоту и бланшируйте капусту около 3 минут. Затем переместите капусту в дуршлаг, чтобы стекла лишняя жидкость. В тарелке взбейте яйца до однородной массы, добавьте перец и соль.
Bake the cabbage. Grease a baking dish with butter and spread the cabbage in an even layer, pour the egg mixture on top and grate the cheese on a coarse grater. Bake the dish for about 30 minutes until the cheese turns into a dense golden brown crust.
Запеките капусту. Смажьте форму для запекания сливочным маслом и разложите капусту ровным слоем, сверху залейте смесью из яиц и натрите на крупной терке сыр. Запекайте блюдо в течение примерно 30 минут, пока сыр не превратится в плотную румяную корочку.
Serve cauliflower with egg and cheese as a side dish for fried or boiled meat.
Цветную капусту с яйцом и сыром подайте в качестве гарнира к жареному или вареному мясу.