Prepare the pan. Prepare the pan and drain it. Pass the garlic through a press. Peel the onion and chop finely. Peel the carrots and wash. Cut into cubes. Mash the tomatoes in any container. Peel the potatoes. Rinse. Cut into cubes. Wash the parsley and chop.
Подготовьте кастрюлю. Подготовьте сковороду, осушите ее. Пропустите через пресс чеснок. Очистите лук, нарежьте мелко. Очистите морковь и вымойте. Нарежьте кубиками. Разомните томаты в любой ёмкости. Очистите картофель. Промойте. Нарежьте кубиками. Промойте петрушку, нарежьте.
Prepare the soup. Boil the potatoes in boiling salted water until tender. While the potatoes are cooking, fry the onion in a frying pan over medium heat until golden. Add carrots and tomatoes, garlic, fry for 1-2 minutes. Cover with a lid. Simmer for 10 minutes. Remove the pan from the heat. When the potatoes are soft, transfer the vegetables to the pan. Add orzo pasta. Add spices and cook until pasta is ready.
Приготовьте суп. Отварите картофель в кипящей подсоленной воде до готовности. Пока варится картофель, на сковороде на среднем огне обжарьте до золотистости лук. Добавьте морковь и томаты, чеснок, обжарьте 1-2 минуты. Накройте крышкой. Тушите 10 минут. Снимите сковороду с огня. Когда картофель станет мягким, переложите овощи в кастрюлю. Добавьте макароны “орзо”. Всыпьте специи и варите до готовности макарон.
Serve the soup in deep bowls. Garnish the soup with chopped parsley.
Подавайте суп в глубоких тарелках. Украсьте суп нарезанной петрушкой.