Prepare a dry frying pan. Prepare the pan. Squeeze the juice from the lemon. Thaw and peel the shrimp. Peel the garlic. Chop it finely. Wash and chop a bunch of greens. Prepare a colander. Cook the orzo. Place the pan over medium heat and pour water into it. Add orzo and stir. Add salt and cook until done. Remove from heat. Drain the water through a colander. Transfer the pasta back to the pan.
Подготовьте сухую сковороду. Подготовьте кастрюлю. Выдавите сок из лимона. Разморозьте и очистите креветки. Очистите чеснок. Нарежьте его мелко. Промойте и нарежьте пучок зелени. Подготовьте дуршлаг. Сварите орзо. Поставьте кастрюлю на средний огонь, налейте в нее воду. Добавьте орзо, перемешайте. Посолите и варите до готовности. Снимите с огня. Слейте воду через дуршлаг. Переложите макароны обратно в кастрюлю.
Fry the shrimp. Place the frying pan over medium heat. Melt butter in it. Add chopped garlic. Fry for 1 minute. Add shrimp and black pepper. Fry for 3-4 minutes. Add orza and lemon juice to the pan. Stir the pasta.
Обжарьте креветки. Поставьте сковороду на средний огонь. Растопите в ней сливочное масло. Добавьте нарезанный чеснок. Обжарьте 1 минуту. Добавьте креветки и черный перец. Обжаривайте 3-4 минуты. Добавьте в сковороду орзу и лимонный сок. Перемешайте пасту.
Serve the shrimp orzo on flat plates. Garnish the dish with arugula.
Орзо с креветками подавайте на плоских тарелках. Украсьте блюдо рукколой.