Prepare everything you need for cooking. Open the package of frozen French fries and place in a bowl. Do not let the potatoes thaw before frying. The straws should be hard, smooth and free of ice build-up. Connect the multicooker to power.
Подготовьте все необходимое для приготовления. Откройте упаковку замороженного картофеля фри, переложите в миску. Не дайте оттаять картошке перед обжаркой. Соломки должны быть твердыми, ровными и без ледяных наростов. Подключите мультиварку к питанию.
Prepare French fries. Pour oil into the multicooker bowl and turn on the “frying” or “baking” mode at 140-160 degrees. When the oil is hot, place a portion of potato straws into it. Cook the fries for 10-15 minutes until golden brown. Remove the finished French fries with a slotted spoon and add salt. Cook all remaining potatoes in this manner.
Приготовьте картофель фри. В чашу мультиварки налейте масло и включите режим "жарка" или "выпечка" на 140-160 градусов. Когда масло разогреется, поместите в него порцию картофельной соломки. Готовьте картофель фри в течение 10-15 минут до образования золотистой корочки. Готовый картофель фри извлеките шумовкой и посолите. Приготовьте таким образом весь оставшийся картофель.
Serve hot with ketchup or any other sauce.
Подавайте в горячем виде с кетчупом или любым другим сосусом.