Conveniently place the products on the work surface. Wash the greens. Peel the onions, garlic and potatoes. Cut the onion into half rings. Potatoes - medium cubes. Prepare the blender.
Удобно расположите продукты на рабочей поверхности. Вымойте зелень. Очистите от кожуры лук, чеснок и картофель. Лук нарежьте полукольцами. Картофель – средними кубиками. Приготовьте блендер.
Prepare the onions. In a frying pan with vegetable oil, fry the onion until caramelized, about 5-7 minutes.
Приготовьте лук. На сковороде с добавлением растительного масла обжарьте лук до карамельного цвета, приблизительно 5-7 минут.
Prepare the soup base. Place potatoes, fried onions in a saucepan, pour water. Put on the fire, let it boil, cook for 25 minutes until the potatoes are soft.
Приготовьте суповую основу. В кастрюлю выложите картофель, обжаренный лук, налейте воду. Поставьте на огонь, дайте закипеть, варите 25 минут, пока картофель не станет мягким.
Fry the garlic. Heat the butter in a frying pan and fry the whole garlic until golden brown. If the cloves are large, they can be cut in half. Add the fried garlic to the potatoes and cook for 2-3 minutes.
Обжарьте чеснок. Разогрейте сливочное масло на сковороде и обжарьте чеснок целиком до золотистого цвета. Если зубчики крупные, их можно разрезать пополам. Обжаренный чеснок выложите к картофелю, варите 2-3 минуты.
Prepare cream soup. Using vegetable broth, grind the contents of the pan into a puree. If the blender is small, do several approaches. Pour the prepared vegetable puree into a saucepan, add cream, salt and pepper, stir and let it boil.
Приготовьте крем-суп. Используя овощной отвар, измельчите содержимое кастрюли в пюре. Если блендер маленький, сделайте несколько подходов. Готовое овощное пюре перелейте в кастрюлю, добавьте сливки, посолите, поперчите, перемешайте и дайте закипеть.
Sprinkle creamy potato soup with finely chopped dill and serve with croutons.
Крем-суп из картофеля посыпьте мелко нарезанной зеленью укропа и подавайте с гренками.