Defrost seafood, remove shells and films. Wash the chicken fillet, dry with a paper towel and cut into strips. Peel the onion and cut into half rings. Prepare the fettuccine. Cook pasta in boiling salted water for 1 minute less than package directions. Add 1 tbsp. olive oil into the water, stir and drain in a colander.
Разморозьте морепродукты, очистите от панцирей, пленочек. Филе курицы вымойте, просушите бумажным полотенцем и порежьте соломкой. С лука снимите кожуру, нарежьте полукольцами. Приготовьте фетучини. Отварите пасту в кипящей подсоленной воде на 1 минуту меньше, чем указано на упаковке. Добавьте 1 ст.л. оливкового масла в воду, перемешайте и откиньте на дуршлаг.
Prepare the sauce. In a sauté pan with olive oil, fry the chicken for 15 minutes. Add onion, stir. After 4-5 minutes, add mussels, shrimp, squid rings, pour in lemon juice, add seafood spices and ground black pepper, add cream. Stir the sauce and let simmer for 5-7 minutes. Pour in soy sauce, stir, let simmer for 2-3 minutes.
Приготовьте соус. В сотейнике с добавлением оливкового масла обжарьте курицу в течение 15 минут. Добавьте лук, перемешайте. Через 4-5 минут выложите мидии, креветки, кольца кальмара, влейте лимонный сок, добавьте специи для морепродуктов и черный молотый перец, введите сливки. Соус перемешайте и дайте покипеть 5-7 минут. Влейте соевый соус, размешайте, дайте покипеть 2-3 минуты.
Combine products. Place the fettuccine in the saucepan with the chicken and seafood and stir.
Соедините продукты. В сотейник с курицей и морепродуктами выложите фетучини и перемешайте.
Place fettuccine with seafood on wide serving plates and sprinkle with green onion rings.
Фетучини с морепродуктами выложите на широкие порционные тарелки и посыпьте колечками зеленого лука.