Conveniently arrange all the ingredients. Wash the mushrooms and parsley. Cut the champignons into thin slices, chop the greens. Prepare the fettuccine. Cook the pasta in salted boiling water until medium cooked, approximately 7-8 minutes. Drain the fettuccine in a colander; do not rinse with water.
Удобно расположите все ингредиенты. Вымойте шампиньоны и зелень петрушки. Шампиньоны нарежьте тонкими слайсами, зелень измельчите. Приготовьте фетучини. Отварите пасту в подсоленной кипящей воде до средней готовности, ориентировочно в течение 7-8 минут. Откиньте фетучини на дуршлаг, водой не промывайте.
Prepare the bacon. In a dry frying pan, fry the bacon slices for 2 minutes on each side. Place them on a plate.
Приготовьте бекон. На сухой сковороде обжарьте ломтики бекона по 2 минуты с каждой стороны. Выложите их на блюдо.
Make the sauce. Fry the champignons in butter for 3 minutes. Add cream and bacon to the pan. Simmer for 4 minutes and add chopped parsley. Combine the sauce with the pasta and stir.
Сделайте соус. Обжарьте шампиньоны на сливочном масле 3 минуты. Добавьте в сковороду сливки и бекон. Потушите 4 минуты и добавьте измельченную петрушку. Соедините соус с пастой и перемешайте.
Sprinkle hot fettuccine with bacon with dill.
Горячий фетучини с беконом посыпьте зеленью укропа.