Cut the meat into equal pieces, about 1 cm thick, and beat lightly with a special hammer on both sides. Finely chop the garlic or pass through a press. Peel the onion and cut into half rings.
Мясо нарежьте на одинаковые куски, толщиной около 1 см, слегка отбейте специальным молоточком с двух сторон. Чеснок мелко нарежьте или пропустите через пресс. Лук очистите и нарежьте полукольцами.
Prepare mushroom sauce. Pour oil into a frying pan and fry the onions in it. Once the onions are soft, add the mushrooms. Fry them together for 5 minutes over low heat, stirring occasionally. Add sour cream, water or any broth if necessary, and salt. After 2-3 minutes, remove the sauce from the heat.
Приготовьте грибной соус. В сковороду влейте масло и обжарьте на нем репчатый лук. Как только лук станет мягким, добавьте грибы. Обжарьте их вместе 5 минут на небольшом огне, периодически помешивая. Добавьте сметану, по необходимости воду или любой бульон, посолите. Через 2-3 минут снимите соус с плиты.
Prepare the turkey for roasting. Place chops in a single layer in a greased baking dish. Sprinkle with salt and ground black pepper. Add chopped garlic and place the prepared mushroom sauce on the beaten meat. Place slices of cheese on top.
Подготовьте индейку к запеканию. Переложите отбивные в один слой в смазанную маслом форму для запекания. Посыпьте солью и черным молотым перцем. Добавьте измельченный чеснок и выложите на отбитое мясо готовый грибной соус. Сверху уложите ломтики сыра.
Roast the turkey in the oven. Place the turkey in the oven and bake the chops at 200 degrees for 45-60 minutes.
Запеките индейку в духовке. Отправьте индейку в духовой шкаф и запекайте отбивные при температуре 200 градусов 45-60 минут.
Serve turkey with mushrooms and cheese, garnished with fresh basil.
Подавайте индейку с грибами и сыром, украсив свежим базиликом.