Conveniently arrange all the ingredients. Wash turkey fillet and pat dry with paper towel. Wash the tomatoes, mushrooms and potatoes. Peel the onions and potatoes. Grate the cheese on a coarse grater.
Удобно разложите все ингредиенты. Помойте филе индейки и обсушите бумажным полотенцем. Помойте помидоры, шампиньоны и картофель. Лук и картофель очистите от кожуры. Натрите сыр на крупной терке.
Prepare the fillet. Cut the turkey meat into 1 cm thick steaks. Beat the fillet with a kitchen hammer. Add salt and spices. Grease a baking sheet with vegetable oil and place the steaks in a single layer.
Подготовьте филе. Нарежьте мясо индейки на стейки толщиной 1 см. Отбейте филе при помощи кухонного молотка. Добавьте соль и специи. Смажьте противень растительным маслом и выложите стейки в один слой.
Prepare the sauce. Mix sour cream with mayonnaise, water and ground black pepper in a bowl. Brush the sauce over the meat.
Приготовьте соус. Смешайте в миске сметану с майонезом, водой и черным молотым перцем. Смажьте соусом мясо.
Chop the vegetables and mushrooms. Cut the potatoes into slices, onions and tomatoes into half rings, cut the mushrooms into thin slices. Divide the onion into two parts. Layer one piece of onion on top of the turkey and coat with sauce.
Нарежьте овощи и шампиньоны. Картофель порежьте ломтиками, лук и помидоры полукольцами, грибы порежьте на тонкие пластины. Разделите лук на две части. Одну часть лука выложите слоем поверх индейки и промажьте соусом.
Fry the onion. Fry the second part of the onion in a frying pan in vegetable oil until transparent. Add mushrooms and fry over medium heat until golden brown.
Обжарьте лук. Вторую часть лука обжарьте на сковороде в растительном масле до прозрачности. Добавьте грибы и обжарьте на среднем огне до румяной корочки.
Roast the turkey. Place the fried mushrooms on a layer of onions and brush with sauce. Place a layer of potatoes and coat with sauce. Place a layer of tomatoes, distribute the remaining sauce evenly. Cover the baking dish with foil. Place the baking sheet in the oven, preheated to 190 degrees, for 60 minutes. 10 minutes before the end, remove the foil and sprinkle with cheese. Place back in the oven until a cheesy crust forms.
Запеките индейку. Выложите обжаренные грибы на слой лука, смажьте соусом. Выложите слой картофеля, промажьте соусом. Выложите слой помидоров, равномерно распределите оставшийся соус. Накройте форму для запекания фольгой. Поставьте противень в духовку, разогретую до 190 градусов, на 60 минут. За 10 минут до конца снимите фольгу и посыпьте сыром. Поставьте обратно в духовку до образования сырной корочки.
Turkey fillet baked with mushrooms and potatoes is a very nutritious and flavorful dish. Serve it on the table with fresh vegetables and herbs.
Филе индейки, запеченное с грибами и картофелем, очень питательное и ароматное блюдо. Подавайте его на стол со свежими овощами и зеленью.