Conveniently arrange all the ingredients. Wash the turkey fillet and pat dry with a paper towel. Wash the mushrooms, peel the garlic.
Удобно разложите все ингредиенты. Помойте филе индейки и промокните его бумажным полотенцем. Помойте грибы, очистите чеснок от шелухи.
Prepare turkey with mushrooms. Cut the turkey fillet into 1.5 cm pieces. Combine all the spices with salt and sprinkle them over the meat. Cut the mushrooms into slices. Chop the garlic. Place the frying pan on the fire. Fry the fillet in vegetable oil until golden brown. Place the mushrooms in the pan and fry for another 5-7 minutes. Pour in sour cream and hot water, stir. Simmer the food for 15 minutes, covering the pan with a lid. 5 minutes before the end of cooking, add chopped garlic. Remove from heat and let sit for 10 minutes.
Приготовьте индейку с грибами. Филе индейки нарежьте кусочками 1,5 см. Соедините все специи с солью и посыпьте ими мясо. Нарежьте грибы дольками. Измельчите чеснок. Поставьте сковороду на огонь. На растительном масле обжарьте филе до румяной корочки. Выложите в сковороду грибы, жарьте еще 5-7 минут. Влейте сметану и горячую воду, перемешайте. Тушите продукты 15 минут, накрыв сковороду крышкой. За 5 минут до окончания готовки добавьте измельченный чеснок. Снимите с огня и дайте настояться 10 минут.
Fragrant turkey with mushrooms is served with a side dish. Boil pasta in salted water, season with butter. Place on serving plates.
Ароматную индейку с грибами подают с гарниром. Отварите в подсоленной воде макароны, заправьте сливочным маслом. Разложите на порционные тарелки.