Soak the chickpeas overnight in water, then rinse. Wash and peel the mushrooms, onions, carrots and garlic. Wash the greens, dry on paper towels and finely chop. Finely chop the onion. Grate the carrots. Chop the garlic. Slice the champignons.
Замочите нут на ночь в воде, затем промойте. Вымойте и очистите шампиньоны, лук, морковь и чеснок. Зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и мелко нарежьте. Мелко нарежьте лук. Натрите морковь. Измельчите чеснок. Нарежьте шампиньоны.
Prepare vegetables and mushrooms. Fry the onion in a frying pan with vegetable oil until soft, add the carrots to the frying pan and simmer for a few more minutes. Fry the champignons together with the vegetables until fully cooked. Add garlic to the pan and cook for a few more minutes.
Приготовьте овощи и шампиньоны. Лук обжарьте его на сковороде с добавлением растительного масла до мягкости, добавьте морковь на сковороду и тушите еще несколько минут. Шампиньоны обжаривайте вместе с овощами до полной готовности. Чеснок добавьте на сковороду и готовьте еще несколько минут.
Boil chickpeas and combine them with vegetables and mushrooms. Cook the washed chickpeas in a saucepan until tender, about an hour. Then add the chickpeas to the pan with the vegetables and mushrooms, season with salt and pepper, stir and cook for another 5 minutes.
Сварите нут и соедините его с овощами и грибами. Промытый нут варите в кастрюле до готовности примерно в течение часа. Затем добавьте нут на сковороду с овощами и шампиньонами, приправьте солью и перцем, перемешайте и готовьте еще 5 минут.
Place the chickpeas and champignons on plates and sprinkle with fresh chopped herbs.
Нут с шампиньонами разложите по проционным тарелкам, посыпьте свежей измельченной зеленью.