Soak the chickpeas in water overnight, then rinse. Wash and dry vegetables and herbs on paper towels, peel the onions and garlic. Finely chop the onion, garlic and celery, cut the tomato into cubes.
Замочите нут в воде на ночь, затем промойте. Вымойте и обсушите на бумажных полотенцах овощи и зелень, очистите лук и чеснок. Мелко нарежьте лук, чеснок и сельдерей, помидор нарежьте кубиками.
Prepare the vegetables. Heat a frying pan with vegetable oil, fry the onion, garlic and celery until transparent. Add tomatoes, fry them over low heat, stirring. After 7 minutes, add Italian herbs, salt and pepper.
Приготовьте овощи. Разогрейте сковороду с растительным маслом, обжарьте лук, чеснок и сельдерей до прозрачности. Добавьте помидоры, обжарьте их на медленном огне, помешивая. Через 7 минут добавьте итальянские травы, соль и перец.
Boil the chickpeas and combine them with vegetables. Place the chickpeas in a saucepan, add water and cook for 20 minutes from the moment the liquid boils, then drain the liquid. Add chickpeas to the pan, stir and simmer for 30 minutes over low heat until the chickpeas are soft. Add water periodically.
Отварите нут и соедините его с овощами. Нут положите в кастрюлю, залейте водой и варите 20 минут с момента закипания жидкости, затем жидкость слейте. Добавьте на сковороду нут, перемешайте и тушите 30 минут на медленном огне до мягкости нута. Периодически подливайте воду.
Garnish chickpeas in tomato sauce with finely chopped fresh parsley.
Нут в томатном соусе украсьте мелко нарезанной свежей петрушкой.