Prepare your blender. Peel the garlic. Tip: To get rid of the unpleasant smell of garlic after eating, remove the core from the garlic.
Подготовьте блендер. Чеснок очистите от шелухи. Совет: чтобы избавиться от неприятного запаха чеснока после принятия пищи, удалите из чеснока сердцевину.
Start preparing the sauce. Break the egg into a deep bowl, add mustard. Beat the mixture with a blender at maximum speed and, without stopping whisking, pour in the oil in a thin stream.
Приступите к приготовлению соуса. Разбейте яйцо в глубокую посуду, добавьте горчицу. Взбейте смесь блендером на максимальной скорости и, не прекращая взбивать, влейте тонкой струйкой масло.
Grind the remaining ingredients and combine the products. Blend the anchovies with the garlic in a blender. Add mustard mixture to anchovies and lemon juice. Whisk again, stirring the sauce.
Измельчите оставшиеся ингредиенты и соедините продукты. Анчоусы взбейте блендером вместе с чесноком. Добавьте к анчоусам горчичную смесь и влейте лимонный сок. Еще раз взбейте, перемешивая соус.
Serve as a salad dressing. Dress a portion or serve the shrimp Caesar salad dressing separately in a gravy boat.
Подавайте в качестве заправки к салату. Заправьте порцию или подавайте соус для салата цезарь с креветками отдельно в соуснице.