Wash the bell pepper. Dry. Remove the seeds. Cut into strips. Wash the carrots. Clean. Cut into strips. Peel the onion. Wash. Cut into small cubes.
Вымойте болгарский перец. Обсушите. Извлеките семена. Нарежьте соломкой. Вымойте морковь. Очистите. Нарежьте соломкой. Очистите лук. Вымойте. Нарежьте мелкими кубиками.
Cook the udon. Place the udon in a pan of boiling salted water and cook for 7 minutes. Place in a colander to drain. No need to rinse.
Сварите удон. В кастрюлю с кипящей подсоленной водой выложите удон и варите 7 минут. Откиньте на дуршлаг, чтобы стекла вода. Промывать не нужно.
Fry the vegetables. In a frying pan with vegetable oil, fry the onion for 2-3 minutes. Add carrots and bell pepper. Stir. Fry for another 3 minutes. Add shrimp to vegetables. Fry for 3 minutes, stirring. Pour in teriyaki sauce. Add ground black and red pepper. Reduce heat, cover and simmer for 3 minutes. Place the udon in the pan. Stir. Fry for another 3-4 minutes.
Обжарьте овощи. В сковороде с растительным маслом обжарьте лук 2-3 минуты. Добавьте морковь и болгарский перец. Перемешайте. Обжаривайте еще 3 минуты. Выложите к овощам креветки. Обжаривайте 3 минуты, помешивая. Влейте соус терияки. Добавьте молотый черный и красный перец. Уменьшите огонь, накройте крышкой и тушите 3 минуты. Выложите в сковороду удон. Перемешайте. Обжаривайте еще 3-4 минуты.
For a spectacular presentation, place the udon with vegetables on a beautiful platter. Sprinkle with sesame seeds.
Для эффектной подачи выложите удон с овощами на красивое блюдо. Посыпьте кунжутом.