Arrange all the ingredients conveniently. Remove the cheese and rinse the chicken breast. Wash the vegetables. Chop the tomato and lettuce leaves. Prepare your frying pan and cutlery. Tip: Thaw the chicken breast ahead of time if necessary.
Расположите удобно все ингредиенты. Достаньте сыр, промойте куриную грудку. Помойте овощи. Нарежьте томат, листья латука. Подготовьте сковороду и столовые приборы. Совет: Куриную грудку заблаговременно разморозьте, если это необходимо.
Fry chicken breast and bacon. To do this, place a frying pan over medium heat. Salt and pepper the chicken breast. Fry in vegetable oil for 3-5 minutes on each side. Fry the bacon until golden brown.
Пожарьте куриную грудку и бекон. Для этого поставьте на средний огонь сковороду. Посолите и поперчите куриную грудку. Обжаривайте на растительном масле по 3-5 минут с каждой стороны. Бекон жарьте до румяной корочки.
Toast the bread. Place 3 slices of bread in a preheated dry frying pan and fry each side for 1 minute.
Поджарьте хлеб. На разогретую сухую сковороду положите 3 ломтика хлеба и жарьте каждую сторону по 1 минуте.
Prepare the sauce. Mix mayonnaise and mustard.
Приготовьте соус. Смешайте майонез и горчицу.
Put together a club sandwich. Cut the chicken meat into thin slices. Spread the sauce over the first toast, cover it with a lettuce leaf, and place the chicken pieces on the lettuce. Top the sandwich with a second slice of bread, spread sauce on both sides, bacon, tomato slices and cheese, and lettuce. Cover with a third slice of bread, also brushed with sauce, but on the underside. Insert two skewers to prevent the club sandwich from falling apart and cut it diagonally.
Соберите клаб-сэндвич. Куриное мясо нарежьте косыми тонкими ломтиками. Смажьте получившимся соусом первый тост, накройте его листом латука, на латук положите кусочки курицы. Сверху накройте сэндвич вторым ломтиком хлеба, смазанным соусом с обеих сторон, бекон, кружки томатов и сыр, лист латука. Накройте третьим ломтиком хлеба, также смазанного соусом, но с нижней стороны. Воткните две шпажки, чтобы клаб-сэндвич не развалился и разрежьте его по диагонали.
Serve with French fries and gravy
Подавайте с картофелем-фри и соусом