Conveniently arrange all the ingredients. Wash the meat and pat dry with a paper towel. Wash the mushrooms and tomatoes. Take out the meat hammer and grater.
Удобно расположите все ингредиенты. Помойте мясо и промокните бумажной салфеткой. Помойте грибы и помидоры. Достаньте молоточек для отбивания мяса и терку.
Prepare the meat. Beat the pork loin balls thoroughly with a kitchen hammer. Sprinkle the chops with coriander, add salt and ground black pepper. Leave the meat for 15 minutes. Pour vegetable oil into a heated frying pan. Fry the balls on both sides for 3 minutes over moderate heat.
Подготовьте мясо. Свиные битки из корейки тщательно отбейте кухонным молоточком. Посыпьте отбивные кориандром, добавьте соль и черный молотый перец. Оставьте мясо на 15 минут. На разогретую сковороду влейте растительное масло. Обжарьте битки с обеих сторон по 3 минуты на умеренном огне.
Bake the chops in the oven. Take a baking sheet and place the fried meatballs on it. Drizzle them with the fat remaining in the pan. Finely chop the champignons and place them on the chops. Cut the tomato into rings and place them on top of the mushrooms. Add salt to taste. Finely grate the cheese and sprinkle over the chops. Preheat the oven to 200 degrees. Bake the dish for 25-30 minutes.
Запеките отбивные в духовке. Возьмите противень и выложите на него обжаренные биточки. Полейте их жиром, оставшимся в сковороде. Мелко нарежьте шампиньоны и выложите их на отбивные. Нарежьте помидор колечками, разложите их поверх грибов. Добавьте соль по вкусу. Натрите на мелкой терке сыр и посыпьте отбивные. Разогрейте духовку до 200 градусов. Запекайте блюдо 25-30 минут.
Chops covered with a golden cheese crust are a dish in their own right. To serve, they can be decorated with finely chopped herbs: parsley, onion or basil.
Отбивные под румяной сырной корочкой являются самостоятельным блюдом. Для подачи на стол их можно украсить мелко нарубленной зеленью: петрушкой, луком или базиликом.