Conveniently arrange all the ingredients. Wash the meat and pat dry with a paper towel. Take out the meat hammer.
Удобно разложите все ингредиенты. Мясо помойте и промокните бумажным полотенцем. Достаньте молоточек для отбивания мяса.
Prepare the meat. Cut the pork tenderloin into steaks. Beat each piece on both sides with a kitchen hammer. Season with salt and pepper.
Подготовьте мясо. Порежьте свиную вырезку на стейки. Каждый кусочек отбейте с двух сторон кухонным молоточком. Посолите и поперчите.
Prepare the batter. In a bowl, mix the egg with salt and seasonings. Pour flour into a separate saucer.
Подготовьте кляр. В миске смешайте яйцо с солью и приправами. В отдельное блюдце насыпьте муку.
Prepare the chops. Dip each piece of meat into the egg and then into the flour. Heat the oil in a frying pan. Fry the chops over low heat. Fry on both sides for 5-7 minutes.
Приготовьте отбивные. Каждый кусочек мяса обмакните в яйцо, а затем в муку. Разогрейте масло в сковороде. Жарьте отбивные на медленном огне. Обжарьте с обеих сторон по 5-7 минут.
Pan-fried chops are great served with mashed potatoes. Boil the potatoes, mash them, salt to taste, season with butter. The chops are served hot.
Отбивные, жареные на сковороде, очень хорошо подавать с картофельным пюре. Отварите картофель, разомните его, посолите по вкусу, заправьте сливочным маслом. Отбивные подают горячими.