Conveniently arrange all the ingredients. Wash the meat and pat dry with a paper towel. Peel the onion. Wash and clean the champignons. Cut the onion into cubes, mushrooms into slices, grate the cheese. Prepare a meat hammer and a grater.
Удобно разложите все ингредиенты. Мясо помойте и промокните бумажным полотенцем. Лук очистите от кожуры. Помойте и почистите шампиньоны. Порежьте лук кубиками, грибы дольками, сыр натрите на терке. Приготовьте кухонный молоточек для отбивания мяса и терку.
Prepare the meat. Cut the fillet lengthwise into pieces 1 cm thick. Using a kitchen hammer, carefully pound the chicken breast. Lubricate the meat with mayonnaise, salt and sprinkle with spices. Leave to marinate on the counter for 30 minutes.
Подготовьте мясо. Филе разрежьте вдоль на кусочки толщиной 1 см. Кухонным молоточком аккуратно отбейте куриную грудку. Смажьте мясо майонезом, посолите и посыпьте специями. Оставьте мариноваться на столе 30 минут.
Prepare the filling. Fry onions and mushrooms in a frying pan with vegetable oil.
Подготовьте начинку. Обжарьте лук и грибы на сковороде с растительным маслом.
Bake the chops. Grease a baking sheet with oil. Place chicken fillet on it. Distribute fried mushrooms and onions on top. Cut the tomatoes into half rings and place them on the mushrooms. Spread mayonnaise on top and sprinkle with cheese. Preheat the oven to 190 degrees. Bake the chops for 20-25 minutes until the cheese crust is golden brown.
Запеките отбивные. Смажьте противень маслом. Выложите на него филе курицы. Сверху распределите обжаренные грибы с луком. Порежьте помидоры полукольцами и выложите их на грибы. Сверху смажьте майонезом и посыпьте сыром. Разогрейте духовку до 190 градусов. Поставьте отбивные запекаться 20-25 минут до образования румяной сырной корочки.
Juicy hot chops can be eaten as an independent dish. But they will be much healthier and more flavorful with a salad of fresh cucumbers and tomatoes dressed with lemon juice.
Сочные горячие отбивные можно употреблять в еду как самостоятельное блюдо. Но намного полезнее и ароматнее они будут с салатом из свежих огурцов и помидоров, заправленных лимонным соком.