Wash the meat and dry with a paper towel. Peel the carrots, onions and garlic. Wash the pepper, remove seeds and membranes. Cut the vegetables into strips. Fry sesame seeds in a dry frying pan until golden. Cut the turkey fillet into thin strips 0.5-0.7 cm.
Вымойте мясо и просушите бумажным полотенцем. Очистите морковь, лук и чеснок от кожуры. Вымойте перец, удалите семена и перегородки. Нарежьте овощи соломкой. Обжарьте кунжут на сухой сковороде до золотистости. Филе индейки нарежьте тонкими полосками 0,5-0,7 см.
Prepare rice noodles. Cook rice noodles in boiling water for 4-5 minutes. Place in a colander and allow the liquid to drain.
Приготовьте рисовую лапшу. Отварите рисовую лапшу в кипящей воде в течение 4-5 минут. Откиньте на дуршлаг, дайте жидкости стечь.
Prepare the meat. Transfer the meat to a deep bowl, add soy sauce, leave for 5 minutes.
Подготовьте мясо. Переложите мясо в глубокую миску, добавьте соевый соус, оставьте на 5 минут.
Prepare vegetables and combine them with meat. Fry onions, carrots and peppers in a frying pan in vegetable oil for 5 minutes over medium heat. Add the meat marinated with soy sauce and simmer for 7 minutes. Add garlic to the pan. Simmer the turkey fillet until done. Remove from stove.
Приготовьте овощи и соедините их с мясом. Лук, морковь и перец обжарьте на сковороде в растительном масле 5 минут на среднем огне. Выложите мясо, промаринованное соевым соусом, и тушите 7 минут. Чеснок добавьте в сковороду. Тушите до готовности филе индейки. Снимите с плиты.
Connect the basics. Add noodles to meat and vegetables and stir.
Соедините основы. Добавьте лапшу к мясу с овощами и перемешайте.
Before serving, sprinkle toasted sesame seeds over the turkey wok.
Перед подачей посыпьте вок с индейкой обжаренным кунжутом.