Peel the potatoes and carrots, cut into small pieces. Peel the garlic and pass through a press. Peel the onion and finely chop. Prepare the blender.
Очистите картофель и морковь, нарежьте небольшими кусочками. Чеснок очистите и пропустите через пресс. Лук очистите от шелухи и мелко нарежьте. Приготовьте блендер.
Boil the potatoes. Pour olive oil into a pan and heat it. Pour in the broth, add chopped potatoes and garlic. Simmer for 20 minutes.
Отварите картофель. Налейте в кастрюлю оливковое масло и разогрейте его. Влейте бульон, добавьте нарезанный картофель и чеснок. Потушите в течение 20 минут.
Add vegetables to potatoes. Add broccoli and chopped onion to the pan. Pour in the milk, salt to taste and add the carrots. Cook everything together for 10 minutes.
Добавьте овощи к картофелю. Положите в кастрюлю брокколи и нарезанный лук. Влейте молоко, посолите по вкусу и всыпьте морковь. Варите все вместе 10 минут.
Grind the ingredients. Blend the soup with a blender until smooth. Add more milk or water if necessary.
Измельчите ингредиенты. Смешайте суп блендером до однородной текстуры. При необходимости добавьте еще молока или воды.
Serve vegetarian cream soup hot with croutons and herbs.
Подавайте вегетарианский крем-суп горячим с сухариками и зеленью.